lauantai 21. kesäkuuta 2008

Prologi

Vaeltaja - Soturi - Onnenkerjäläinen

Tässä Blogissa tutkitaan ihmisenä olemista - unien ja piilotajunnan kautta. Tarkastelemme paranormaaleita ilmiöitä, joita tulen kertomaan. Osa on omia kokemuksia osa on toisten, joilta on saatu lupa kertoa erikoisista tapahtumista.

Tarkastelemme - elämämme käsikirjoitusta, sitä jonka jokainen on luonut jo syntymässään ja sitä, joka on syntynyt miljoonien vuosien saatossa evoluution mukana.

Tarkastelemme arkkityyppejä - sekä miehen että naisen, miehen ja naisen elämänkaarta ja sen murroskohtia.

Uskomusten piilomafia ja unet ovat tarkastelun kohteena - ja voin jo tässä vaiheessa sanoa, että unien tulkintatapani eroaa tyystin tavanomaisesta liirumlaarum tarkastelusta - ja siksi mitään syvällistä ei voi vastata blogissa - mutta mielellään otan palautetta ja kysymyksiä tai kertomuksia unista. Kysymys ei ole siis mistään kevytpsykologisesta yliopistotulkinnasta, vaan vuosikymmenien saatossa saadusta kokemuksesta ja opitusta tiedosta, jotka yhdistyvät kokonaisuudeksi, joka saattaa parhaassa tapauksessa viedä merkittäviin havaintoihin - niin psyykkisellä kuin fyysisellä tasolla - astraalitasosta puhumattakaan.

Ainoastaan syvällinen ja riittävän pitkä sekä monipuolinen kokemus avaavat mahdollisuuden tunkeutua piilotajunnan taakse, joka sekin on usein kovan työn takana - johtuen unien ja piilotajunnan subjektiivisuudesta - jokainen uni siis on aina oma itsenäinen kertomus jostain ja usein siitä löytyy avain vuorovaikutukseen, joka saattaa, kuten aiemmin totesin johtaa havaintoihin, jotka ovat merkityksellisiä yksilön tai yhteisön kannalta.

Piilotajunnassa ei ole mitään pelkäämistä, se on täysin normaali ilmiö, muutenhan hukkuisimme tiedon virtaan. Muistamme siis vai tiettyjä asioita ja voimme palauttaa mieleemme asioita niin halutessamme mutta tämä on vain pieni osa. Piilotajunta tuottaa suurienergistä voimaa ja oivalluksia, joista moni taiteellinen ilmiö on saanut alkunsa - tekijän sitä välttämättä itsensä huomaamatta.

Energiasta puhutaan paljon ja niin tässäkin Blogissa puhumme energian käytöstä - lähinnä yksilötasolla, joka tosin vaikuttaa laajemmaltikin. Kuinka henkistä energiaa säästetään ja kuinka hallita sen käyttö - ottaa käyttöön tarvittaessa.

Miten tärkeää on tulla isäksi / äidiksi itselleen - tämä on kysymys, jota ei voi sivuuttaa ja jota moni ei käsitä ja siksi vaikertelee tuskissaan ja ahdistuksessaan.

...peili, josta tarkastelet asioita ja jonka edessä koetat ryhdistäytyä, on toinen ihminen - mies - nainen- ryhmä - sieltä heijastuu kivut ja unelmat - toiset ovat ryhmä, joka haluaa kurkistaa peilin taakse - nähdä sinut. Muista, että Sinua ei voi eikä ole lupa lokeroida mihinkään - olet aina toisenlainen - me olemme kaikki universaaleja ja uniikkeja yksilöitä maailmankaikkeuden edessä.

Maailmankaikkeuden edessä toimii ainoastaan paradoksit. Viimeinen tulee ensimmäiseksi ja hetkien väli on ikuisuus - siinä on ikuisuusaikaa - konkreettisesti.

Älä missaa tätä Blogia koskaan - ole avoin ja joustava, kestät paremmin. Ole armollinen niin sinutkin armahdetaan, anna anteeksi niin sinullekin annetaan anteeksi. Ennen kaikkea tunnusta ihmisyytesi ja elä sen mukaan - ihminen ja maailma ja universumi on paljon muutakin kuin mitä pystymme vajavaisilla aisteilla havaitsemaan.

terapeutti
Jussi Suwantokuha

Ei kommentteja: